Forumul pasionaţilor de trenuleţe
Neautentificat.
Sa-i uram bun venit si lui Dragos pe care-l cunosc de pe alte forumuri si cred ca unii dintre voi il stiti si mai ales stiti ce face si cum face
Il asteptam cu LDM-ul aici, pe aceasta pagina, si sper sa va placa.
Mi-a mai dat putin de lucru dar ce nu facem in slujba modelismului.
Fii bine venit in randul nostru si al concurentilor
Bafta si spoor la modelit!
Bine v-am gasit. Voi incepe foarte curand proiectarea modelului si sper ca in vreo 2-3 saptamani sa termin versiunea digitala. Pana la colorat mai e cale lunga asa ca cel putin versiunile color nu imi sunt necesare.
Succes tuturor candidatilor!
Editat ultima oară de DragosP (16.07.2008 13:06:42)
Adica sa inteleg ca abordezi masinaria ca pe Jeep?
LDH a scris:
Adica sa inteleg ca abordezi masinaria ca pe Jeep?
Nu, adica partial, Jeep era un kit deja existent, locomotiva va fi construita initial in versiune digitala si apoi versiunea reala. Cred ca vei considera abordarea constructiei de catre mine ceva mai deoasebita. Sper ca metoda mea sa fie ca o pata de culoare in concurs.
Sunt sigur de asta si de aceea ti-am spus ca ma bucur ca te-ai inscris
Legat de PDF-urile color nu iti face probleme ca oricum trebuiau modificate ca sa fie corecte
E cumva facut in gmax? spor la lucru in continuare
cristi cristi a scris:
E cumva facut in gmax? spor la lucru in continuare
Buna Dreagos si bine te-ai reintors!
Am vazut ca ai avansat si cu jeep-ul si nu ai neglijat nici LDM-ul
Rhino!
Unul dintre primle programe de 3D in care am lucrat si ma mai joc din cand in cand cand am chef.
Usor de invatat si de stapanit. Eu am una dintre primele versiuni si merge inca destul de bine.
Foarte interesant ce ai facut si, ca sa nu fi muncit de geaba, sper ca ai descarcat noile PDF-uri care le-au inlocuit pe cele vechi?
O sa avem parte de niste desfasurate interesante.
Abia le astept
Spoor!
p.s.O intrebare
Poti pune poze ceva mai mari?
Intreb deoarece nu se vede bine daca usa cabinei este sau nu in acelasi plan vertical cu peretii laterali ai cabinei.
Daca este in acelasi plan trebuie corectata pozitia aceasta fiind retrasa spre interior.