Forumul pasionaţilor de trenuleţe
Neautentificat.
Bun venit la concursul nostru!
Incepand de astazi aceasta rubrica iti sta la dispozitie pentru prezentarea lucrarii si discutii.
Nu ezita sa ceri ajutorul atunci cand te-ai poticnit de vreun plan si sigur ceea ce ai sa prezinti o sa foloseasca tuturor.
Bafta si spoor!
Multumesc de urare, si vreau sa le urez si eu concurentilor multa bafta si sa spor la modelit!
Editat ultima oară de cristi cristi (24.07.2008 10:20:10)
Buna Cristi,
Nu arata rau.
Cateva observatii daca-mi permiti
Asa cum i-am spus si lui Dragos usa nu este in acelasi plan cu laterala cabinei - vezi PDF-ul pus de mine la LDM12 Malaxa pe Modelism Feroviar
A doua observatie: inainte de a decupa conturul peretilor decupeaza si, mai ales, finiseaza golurile ferestrelor si usilor. Lucrarea se executa mult mai usor dimensiunile placii fiind mai mari si mai usor de fixat. In momentul in care ai decupat piesa te chinuie decupajul.
Legat de cele doua placi ale capatului de sasiu. Le-ai facut, asa cum ai spus, ca sa te obisnuiesti cu forexul ceea ce nu este rau dar ar fi bine sa le faci, din cauza grosimii mari a forexului, din cartele telefonice uzate.
Aceiasi recomandare pentru placa de baza a caroseriei.
Cartelele sunt facute dintr-un material mai putin flexibil, subtiri si au dimensiunile optime ca sa faci cele trei piese:
lungime 84 de milimetri
latime 54 de milimetri
grosime 0,8 mm maxim
p.s. inceraca atunci cand pui pozele sa selectezi de la linkuri "direct link" si-l pui pe forum asa
[img]direct link[/img] ca sa fie poza asa
@LDH"lungime 84 de milimetri
latime 54 de milimetri
grosime 0,8 mm maxim"-> adica mai pe scurt, perfecte pentru sasiu,zic eu ![]()
Editat ultima oară de cristi cristi (05.08.2008 17:52:54)
cristi cristi a scris:
@LDH"lungime 84 de milimetri
latime 54 de milimetri
grosime 0,8 mm maxim"-> adica mai pe scurt, perfecte pentru sasiu,zic eu
Da
ma bag si eu.....
atentie la cartelele telefonice!
sunt facute din PVC ,deci implicit necompatibil cu forex-ul.pentru a lipi PVC este nevoie de un adeziv special numai pentru PVC sau cu cianoacrilat,
insa rezultatele nu sunt prea curate,dat fiind faptul ca cianoacrilatul lasa urme,vapori si nu numai.insa merita incercat,eu unul sunt satul de imperfectiunile
PVC-ului
cosmin78 a scris:
ma bag si eu.....
atentie la cartelele telefonice!
sunt facute din PVC ,deci implicit necompatibil cu forex-ul.pentru a lipi PVC este nevoie de un adeziv special numai pentru PVC sau cu cianoacrilat,
insa rezultatele nu sunt prea curate,dat fiind faptul ca cianoacrilatul lasa urme,vapori si nu numai.insa merita incercat,eu unul sunt satul de imperfectiunile
PVC-ului
Hm, pai trebuie sa te hotarasti
Forexul se lipeste cu cianoacrilat (picatura etc)
PVC-ul de cartele zici ca tot cu cianoacrilat merge
Unde e problema?
merge si nu....depinde de calitatea cianoacrilatului
incearca si vezi